Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Paulina Guzik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Eliza Szelest
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Paulina Knop
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 536 333 202

tel. 536 555 000

tel. 733 369 043

tel. 533 162 960

tel. 533 800 553

tel. 509 762 945

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Paulina Guzik
Paulina Guzik
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Paulina Knop
mgr inż. Paulina Knop
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Łukasz

    Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Panią Elize każdemu, kto tak jak ja coś chce zmienić w swoim życiu, zadbać o zdrowie i życie! Jak to się mówi, "jesteś tym co jesz" Pani Eliza jest profesjonalistką, stawia zdrowie pacjentów na pierwszym miejscu! Posiada ogromną wiedzę na temat prawidłowego żywienia człowieka. Na ... wizycie czułem się bardzo swobodnie i wszystko przebiegło bardzo miło i profesjonalnie. Dzięki Pani Elizie w 3 tygodnie pozbyłem się 3,5kg zbędnego balastu i zmniejszylem tkanke tłuszczową o 1.5% 💪 polecam!

    czytaj więcej
    13.09.2019
  • Bogdan

    W związku z licznymi schorzeniami (DNA,po zawale,kamica nerkowa,POChP,nadwaga), za namową lekarzy udałem się do dietetyka. Trafiłem na p. Elizę Szelest, która dostosowała dietę do moich dolegliwości.Stosując się starannie do zaleceń, mam już zauważalną poprawę samopoczucia i w 5 tygodniach stosowanej diety 5 kg mniej, co bardzo mnie cieszy i motywuje.Potrawy ... zalecone przez p. dietetyk są smaczne i ,,nie głodowe". Polecam więc p. Elizę Szelest,gdyż jej praca przynosi wymierne efekty.

    czytaj więcej
    13.09.2019
  • Mateusz

    Chyba najlepsza dieta jaką miałem. Są efekty bez glodowania. Dania banalnie proste i świetne ceny. Polecam każdemu!

    06.09.2019
  • Aneta

    Moim celem było zrzucenie parę kilogramów przed ślubem. Pani Paulina mi w tym bardzo pomogła ! To nie tylko zasługa ułożenia planu żywieniowego, ale wsparcia i dodania otuchy, w ciężkich momentach, kiedy już było blisko, żebym się poddała .. Jeszcze raz bardzo dziękuję ! :)

    04.09.2019
  • Karolina

    Gorąco polecam współpracę z Panią Pauliną, to świetny fachowiec! Moim celem nie była redukcja masy ciała, a nabranie nawyku zdrowego odżywiania się. Pani dietetyk w oparciu o moje ulubione produkty przygotowała zdrowy, prosty i smaczny jadłospis, który bardzo polubiłam :)

    03.09.2019
  • Natalia

    Również polecam! :) Pełen profesjonalizm i dania są pyszne :)

    01.09.2019
  • Majka

    Posiłki jak najbardziej trafione, wszystko smakuje☺️składniki łatwo dostępne i wcale niedrogie. Szybko się przygotowuje, a na tym najbardziej mi zalezalo. Polecam!!! ☺️

    31.08.2019
  • Karol

    Polecam z czystym sumieniem, Pani Paulina ma ogromną wiedzę i rozwiąże każdy problem, podejście do klienta na najwyższym poziomie. Z pewnością nie raz jeszcze skorzystam z jej pomocy!

    29.08.2019
  • Arleta

    Z całego serca polecam Paulinę! To osoba z pasją, która idealnie dobiera jadłospis pod indywidualne potrzeby i gusta 😊 Dania są pyszne i proste w wykonaniu! ❤️

    27.08.2019
  • Wiola

    Jestem bardzo zadowolona z diety, która naprawdę daje efekty, posiłki są zdrowe i nieskomplikowane w przygotowaniu. Jestem pod ogromnym wrażeniem. To jest to czego mi było trzeba, żadne diety cud nie istnieją. Polecam! Jedynym skutkiem ubocznym jest utrata kilogramów i ekstra samopoczucie.

    01.08.2019
  • Krysia

    Kilka moich koleżanek schudło korzystając z usług Pani Ania, ja również mam pierwsze efekty. Jestem szczęśliwa i zdecydowanie polecam:)

    26.07.2019
  • Kasia T.

    Serdecznie polecam! Dieta zaproponowana przez Kingę sprawdza się idealnie w moim przypadku. W ciąży zaczęłam mieć bardzo duże problemy z refluksem i zgagą a program żywieniowy pomógł mi pożegnać się z tymi nieprzyjemnymi dolegliwościami. Dbamy ponadto o prawidłowy przyrost masy ciała a dieta jest bardzo smaczna i kolorowa!

    21.07.2019
  • Anna

    Bardzo profesjonalna,doświadczona i posiadająca rozległą wiedzę medyczną osoba.Dzięki współpracy z Panią Karoliną pozbyłam się długoletnich dolegliwości związanych z chorobą Hashimoto i SIBO.Dieta zaproponowana przez Panią Karolinę obfitowała w pyszne i łatwe do przygotowania przepisy.Jestem wdzięczna za pomoc i polecam z całego serca!

    21.07.2019
  • Ela

    Pani Karolina bardzo fachowo podeszla do problemu. Mam nadzieję na owocna owocną współpracę i szybkie zażegnanie kryzysu.

    18.07.2019
  • Tadeusz

    Zaangażowanie, ogromny profesjonalizm i bardzo duża wiedza w jednej osobie.

    17.07.2019
  • Bartek

    Dobry wywiad. Rozmowa na luzie a co dalej zobaczymy. Myślę że warto słuchać się experta ale też w dużej mierze własnego organizmu.Prowadzic obserwacje i konsultowac z Panią doktor.

    11.07.2019
  • Jolka

    Świetny dietetyk!!!

    08.07.2019
  • Katarzyna

    Polecam panią Elizę, dietetyk z pasją i zaangażowaniem. Dostałam kopa pozytywnej energii i motywację do działania. Zawsze myślałam, że dieta to małe porcje jedzenia, odczuwanie głodu i skręcanie w żołądku na widok smakołyków innych osób. Bardzo się myliłam, wystarczyło zastosować jadłospis jaki dostałam i przekonałam się, że można jeść smacznie ... i zdrowo. Jestem pewna, że nie wrócę do moich poprzednich nawyków.

    czytaj więcej
    07.07.2019
  • Izabela

    Bardzo sympatyczna Pani, słuchająca, miła, uśmiechnięta, kontaktowa. Pani Kasia ma dużą wiedzę, przy tym dużą skromność. jest świetny kontakt mailowy, telefoniczny, itp. Przywraca wiarę po nieudanych próbach z innymi dietetykami :) Jest w ciągłym kontakcie z klientem a nie tylko podczas wizyty czy programu a to bardzo ważne. Polecam ogromnie ... :)

    czytaj więcej
    07.07.2019
  • Wojtek

    Dzięki Pani Katarzynie przekonałem się do zdrowego odżywiania. Proponowane przez nie dania są proste w przygotowaniu oraz smaczne. Efekty diety są widoczne, można powiedzieć, że od razu. Gorąco polecam :)

    05.07.2019
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ