Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Paulina Guzik
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 536 333 202

tel. 537 226 018

tel. 733 369 043

tel. 533 162 960

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Paulina Guzik
Paulina Guzik
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy dokładają wszelkich starań, żeby ich współpraca z Państwem odbywała się na zasadach partnerskich. Tylko wtedy Wasz wspólny plan działa bez zarzutu. W Krakowie jest wielu dietetyków, ale jeśli trafili Państwo do naszej Poradni, oznacza to, że albo współpraca z nimi nie układała się pomyślnie, albo ktoś podpowiedział Państwu takie rozwiązanie.

Opinie o naszych dietetykach dostępne są także na naszej stronie internetowej. Prosimy o wpisywanie się do tej swoistej księgi zadowolonych pacjentów - dzięki temu uwiarygodnimy naszą pracę i damy znać wszystkim potrzebującym, że zadowoleni klienci to główna siła napędowa naszych działań. Gdyby nie Państwa zaufanie i zadowolenie, bylibyśmy tylko jednym z wielu Centrów Dietetyki - a nie tym najlepszym.

 

  • Dodaj opinie
  • Izabela

    Bardzo sympatyczna Pani, słuchająca, miła, uśmiechnięta, kontaktowa. Pani Kasia ma dużą wiedzę, przy tym dużą skromność. jest świetny kontakt mailowy, telefoniczny, itp. Przywraca wiarę po nieudanych próbach z innymi dietetykami :) Jest w ciągłym kontakcie z klientem a nie tylko podczas wizyty czy programu a to bardzo ważne. Polecam ogromnie ... :)

    czytaj więcej
    07.07.2019
  • Wojtek

    Dzięki Pani Katarzynie przekonałem się do zdrowego odżywiania. Proponowane przez nie dania są proste w przygotowaniu oraz smaczne. Efekty diety są widoczne, można powiedzieć, że od razu. Gorąco polecam :)

    05.07.2019
  • Gośka

    Widać, że kobieta zna się na rzeczy. Po wielu innych dietach ona jedyna dopasowała ją w taki sposób, że widać jej efekty pracy i mojej również. Polecam gorąco.

    21.06.2019
  • Magda

    Pani Ewelina jest niezwykle miłą i sympatyczną osobą. Spotkania z nią wpłynęły na mnie bardzo motywująco. Dzięki temu udało mi się osiągnąć sukces. A zmiany jakie zaszły w moim ciele pomogły mi odzyskać pewność siebie. Pani Ewelino: DZIĘKUJĘ!!

    19.06.2019
  • Karola

    Fachowa pomoc. Polecam :)

    17.06.2019
  • Rafał

    Bardzo konkretne podejście, widoczne efekty, jadłospis również w wersji dla wybrednych i początkujących w kuchni. Przesympatyczna osoba! Jestem zadowolony i szczerze polecam.

    13.06.2019
  • Aga

    Bardzo fajna dieta, bez głodzenia się, smaczne i proste posiłki. Kontakt z panią Anią super! Polecam w 100 %

    03.06.2019
  • Agata

    Dieta jest dopasowana do moich upodobań i mimo insulinooporności wreszcie udało mi się schudnąć. Wyniki badań też się poprawiły. Polecam wizyty u pani dietetyk Olgi Sułkowskiej.

    29.05.2019
  • Grzegorz

    Pani dietetyk przygotowała mi odpowiednią dietę. Uwzględniła moje potrzeby i to że pracuje zmianowo. Chudnę, posiłki mi smakują, sam radzę sobie w kuchni. Polecam.

    28.05.2019
  • Krzysiek

    Polecam! Przygotowana dieta jest bardzo różnorodna i dopasowana do rozkładu dnia oraz możliwości przygotowania potraw. Ponadto nie zawiera produktów których nie lubię.

    27.05.2019
  • Jola Z

    Trafiłam do Pani Karoliny z powodu problemów z żołądkiem, jeszcze na etapie przed ustaleniem ich przyczyny. Zgłosiłam się do niej ponieważ wtedy podejrzewałam że mam nietolerancję laktozy. Prawdziwą przyczynę problemów udało się ustalić w miarę szybko przy jej pomocy. Była też bardzo pomocna już na pierwszym etapie leczenia, ponieważ dostałam ... od lekarza leki, które pomimo tego że były bardzo skuteczne, miały niestety mnóstwo efektów ubocznych o których lekarz mnie nie uprzedził. Pani Karolina doradzała mi jak to przetrwać i złagodzić te efekty uboczne które się da. A po zakończeniu leczenia tradycyjnego od razu miałam już od niej gotową dietę plus plan przyjmowania probiotyków na najbliższe pół roku. Przy sumiennym stosowaniu diety dolegliwości i bóle brzucha minęły szybciej niż się wszyscy spodziewaliśmy. Już po kilku miesiącach stosowania diety (sumiennie) jej efekty bardzo mnie zaskoczyły. Cały układ pokarmowy zaczął działać z regularnością jak w zegarku, a ciało zrobiło się bardzo podatne na modelowanie sportem. Nigdy nie miałam problemów z nadwagą, ale czasem miesiącami próbowałam na siłowni zrzucić kilka centymetrów w pewnych partiach ciała, bez większych efektów. Przy diecie i tej samej częstotliwości uprawiania sportu co zawsze (a może nawet trochę mniej bo przez problemy zdrowotne miałam mniej siły) ciało samo zaczęło się modelować i pozbywać się tłuszczyku z tych części ciała gdzie go było więcej. Zauważyłam też że skóra zrobiła się gładsza i znacznie zmniejszył się cellulit. Mam też dużo więcej energii. Jeżeli chodzi o sama dietę, to jest ona świetnie skomponowana na podstawie ulubionych produktów wymienionych w ankiecie. Lekko nie jest ponieważ trzeba często robić zakupy i wszystko przygotowywać samemu, ale za to jedzenie jest pyszne i po kilku miesiącach takiego zdrowego odżywiania jedzenie na mieście po prostu przestaje smakować bo od razu się czuję że np. olej nie tej jakości, albo warzywa nie świeże. Co ciekawe przy stosowaniu tak dobrze dobranej diety organizm przestaje domagać się słodyczy. Polecam!!!

    czytaj więcej
    03.05.2019
  • MałgorzataG

    Przez kilka miesięcy cierpiałam na bóle brzucha, uporczywe wzdęcia niemalże "po wszystkim". Żaden lekarz nie przeprowadził odpowiedniej diagnostyki. Pani Karolina zaleciła badania, które wykazały SIBO. Plan diety, leczenia i suplementacji znacznie poprawił mój stan zdrowia. Poza tym, jako sportowiec, uzyskałam mnóstwo cennych wskazówek dotyczących żywienia podczas treningów i zawodów. Pani ... Karolina to profesjonalistka, dba o pacjentów kompleksowo. Dziękuję!

    czytaj więcej
    03.05.2019
  • Ela

    Pani Karolina bardzo fachowo podeszla do problemu. Mam nadzieję na owocna owocną współpracę i szybkie zażegnanie kryzysu.

    30.04.2019
  • Ania

    W sumie to nie czuję się na diecie, ponieważ posiłki są różnorodne, dostosowane do moich preferencji żywieniowych :) Pani Olga dostosowuję dietę, uwzględniając wszystkie najdrobniejsze uwagi. Waga idzie stabilnie w dół. Polecam

    19.04.2019
  • Anna

    Jestem bardzo zadowolona z porad p. Olgi. Waga idzie systematycznie w dół, samopoczucie rewelacyjne, czuje się lekko i przyjemnie. Dieta dopasowana do moich upodobań. Bardzo polecam :)

    15.04.2019
  • Małgorzata

    Pani Paulina jest przesympatyczną i pogodną osobą. A przede wszystkim bardzo profesjonalnie podchodzi do potrzeb pacjenta. Dieta, która zostaje ułożona indywidualnie jest przepyszna,a przede wszystkim skuteczna. Serdecznie polecam!

    03.04.2019
  • dorota

    Przemiła i przesympatyczna osoba z pozytywnym nastawieniem do ludzi. Dieta odpowiednio dobrana do upodobań kulinarnych.

    02.04.2019
  • M.

    Jestem zadowolona w 100% z diety i rezultatów.

    30.03.2019
  • Karina

    Pani Paulina to 100% profesjonalizm 100% skuteczność bardzo miła i ciepła osoba z taką osobą łatwo było stracić zbędne kilogramy,plan żywieniowy dobrany idealnie dostosowany do różnych godzin pracy. Jest to osoba godna polecenia. Polecam każdemu kto chce zmienić swój wizerunek i nauczyć się zdrowo odżywiać.

    26.03.2019
  • Jarek

    Polecam każdemu, kto ma problemy z nadwagą.

    25.03.2019
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ