Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Paulina Guzik
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 536 333 202

tel. 537 226 018

tel. 733 369 043

tel. 533 162 960

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Paulina Guzik
Paulina Guzik
Ukryj kalendarz
08 Luty

Makaronowe muszle z szpinakiem

Muszle faszerowane szpinakiem i fetą i zapiekane z sosem pomidorowym

Makaron muszle 50 g

szpinak 100 g

cebula 1 sztuka

czosnek 2 ząbki

przecier pomidorowy 200 g

ser typu feta 30 g

ser mozzarella 30 g

przyprawy: sól, pieprz, oregano, bazylia, papryka słodka i ostra

 

Makaron ugotować al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę pokroić w kostkę, czosnek w plasterki. Szpinak umyć. Oliwę rozgrzać na patelni, dodać połowę pokrojonej cebuli i czosnku i chwilę razem podsmażyć, następnie dodać szpinak i smażyć do zwiędnięcia liści. Gotowy szpinak zdjąć z ognia i wymieszać z serem feta. W garnku na oliwie podsmażyć pozostały czosnek i cebulę, dodać przecier i przyprawy. Gotować przez ok. 5 minut. Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Nakładać łyżką nadzienie w muszlę, polać sosem pomidorowym, całość posypać kawałkami mozzarelli i zapiekać przez ok. 25 minut.

 

 

Twój komentarz




Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ