Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
Rezerwacja wizyty Kraków
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Karolina Kozela-Paszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Ewelina Chrząścik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Kinga Pieleszko
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr Olga Sułkowska (Habrat)
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Katarzyna Ciszek
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: Paulina Guzik
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Eliza Szelest
Kraków, ul. Grzegórzecka 73A
Dietetyk: mgr inż. Paulina Knop
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 609 476 846

tel. 695999892

tel. 537396003

tel. 536 333 202

tel. 536 555 000

tel. 733 369 043

tel. 533 162 960

tel. 533 800 553

tel. 509 762 945

mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr Karolina Kozela-Paszek
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Anna Skowrońska (Furgał)
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Ewelina Chrząścik
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr inż. Kinga Pieleszko
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
mgr Olga Sułkowska (Habrat)
 Katarzyna Ciszek
Katarzyna Ciszek
 Paulina Guzik
Paulina Guzik
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Eliza Szelest
mgr inż. Paulina Knop
mgr inż. Paulina Knop
Ukryj kalendarz
14 Sier

Pasty kanapkowe

Smaczny dodatek do pieczywa

Pasta z awokado

1 awokado

sok z 1/2 limonki

1 pomidor

3-4 rzodkiewki

25g cebuli

1 ząbek czosnku

1 łyżka oliwy

1 łyżka posiekanej świeżej kolendry

Przyprawy: sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Awokado obrać, pokroić w kosteczkę, skropić sokiem z limonki i włożyć do salaterki. Pomidora sparzyć, obrać, pokroić w kosteczkę i dodać do awokado. Rzodkiewki i cebulę pokroić, dodać do warzyw. Doprawić solą, pieprzem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, kolendrę, oliwę i wymieszać.

 

Pasta z czarnych oliwek

200g czarnych oliwek

25g orzechow włoskich

1 filet anchois

1 ząbek czosnku

1 łyżka oliwy

Przyprawy: 1 łyżeczka suszonego tymianku, sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Oliwki, oliwę, czosnek, orzechy, anchovies zmiksować za pomocą blendera na pastę. Jeśli jest potrzeba można dodać odrobinę wody. Doprawić tymiankiem, czarnym pieprzem i w razie konieczności solą.

 

 

Twój komentarz




Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ